понеділок, 28 грудня 2015 р.

Norwich City - Aston Villa 2:0

Aston Villa optimistisk etter innføringen avviker fra Carrow Road uten et poeng, og sjansene for å opprettholde nok en gang falt kraftig. Norwich var ikke en kamp på noen måte bedre på offensiven, men helt klart overgått sin motstander og tok en annen nødvendig skritt fra nedrykks farvann.

Villans kom inn i kampen aktivt og innen femten minutter du nettopp opprettet tre gode muligheter. Men Bacun mislyktes i et skudd bakfra kalk keepere, Richards savnet på en liten ballong bare gikk på et frispark etter Ayew hadde en heading fra sju meter for å utmerke seg smidig Rudd. I det 25. minutt åpningsmålet og anskaffet hjem da, etter straffe Redmond brev grensen lime vant en duell i løpet Bacun Mbokani, var Richards plutselig ut av spillet og Howson volley bakken skutt prostřelil Guzan.


En annen salt inn i dype sår gjester paralizovala og ikke veldig kunnskapsrike Canary er en anstendig tempo fra begynnelsen av kampen gjorde egentlig ikke prøve. Men tilstrekkelig absorpsjon spilte det å holde forkrøplede motstanderne unna målet sitt, den andre delen av første akt, og mange interessante og tilbys bare hjemmelaget skudd på mål bestemt poengsum når du forlater garderobene.

Hjalp bryte psyken Villans, som gjenvunnet styrke angrepet på straffespark, men var helt tannløs. Ti minutter etter endring sider og komme nær Norwich linjer dekket, men på ingen måte et skudd Redmond Guzan ikke kunne holde og straffe da han sparket Howson desimeter like ved. Ytterligere tiltak måtte pasifisere Clark, at da han stormet inn i utbryter to spillere mot én forsvarer, kystfart irsk millimeter stopperen så fikk plukket opp på billett ballongen naštvanému Mbokanimu.

Gjestene tilsynelatende uten tro på oppgjørs jobbet lethargically i angrepet, selv om han spilte for det meste på midten hjem. De var i stand til fem minutter før slutten av hans lederskap forsikre gjennom sentrum Hoolahan til ledig Mbokaniho som header akkurat stangen Guzan hadde ikke mange sjanser. Jeg antar det er ikke overraskende at den innstilte tiden er mer enn fotball interesserte aktører i vínovomodrém jersey for avregning av sine la opp nerver, men kunne Kanari cast, Rudd så selv i siste sekund scoret behagelig aksjon etter et direkte frispark Ayew og sikret og deres første nullen i ligaen, andre til Norwich.

Немає коментарів:

Дописати коментар