середу, 23 грудня 2015 р.

Florida - Ottawa 2:1

Florida Panthers hockeyspillere er ustoppelig. Fremfor Ottawa vant to: en etter shootout, som for dem var den femte seier på rad i NHL. Bistår i seieren deltok Jaromir Jagr, som kom på tredjeplass i åpnings fire tenner. Punkt for pasningen til Radim Vrbata scoret også, hvis Vancouver lyktes 2: 1 Ice Tampa Bay, og Jiri Hudler, som bidro til seier over Calgary Winnipeg 4: første

Tennene Jagr kom etter ham i ansiktet med en høy stick slo angriperen Ottawa Alex Chiasson, som utilsiktet sette av Jagr fire tenner. Jagr etter hans inngripen lå på isen, blødning fra munnen. Så, ledsaget av leger på vei til hytta, hvor det snart kom tilbake og endte på tredjeplass og kamp.
Jagr spilte en viktig rolle i kampen. I den andre perioden i begynnelsen av det tiende minutt når du endrer deres dannelse bodde på isen, holder pucken i midten tredje og gikk med ham inn i angrepssonen. Hun fikk ham til å Howden, som sendte Betsson den videre til najíždějícímu Knight, den eneste innenlandske spiller som virket i stand til å overvinne stor Fielding Anderson.
Amerikaner i Ottawa gate ødelagt 39 forsøkt skudd vert senatorene outshot unikt 40:16. Luongo, på den annen side, ikke nok poeng vises på Stone i power play, så spillet utvidet. I fem minutter å sette opp en utbryter Jagr fikk pucken til ham, men i det kritiske
Betsson øyeblikket til keeperen spratt. Men seier i shootout Panterům arrangert som i forrige duell mot Vancouver Barkov.

"Noen tenner jeg mistet, men jeg hevet hastigheten som betsson bonus du kan se innstillingen," underholdt Jagr etter den femte seiersrekke journalister. "Jeg vil ikke høre et ord om det, jeg er treg fordi trege spillere til lekkasjer motta "gikk godt lastet Kladno innfødt.
Etter kampen, deretter sosiale nettverk Twitter og Facebook sette ditt eget bilde uten fire tenner slått ut. "Det vil være jul. Uten fire tenner. Men det har også fordeler, vil jeg ikke spise så mye og så minst neztloustnu," skrev han på Facebook.