понеділок, 28 грудня 2015 р.

Crystal Palace - Swansea City

Fans av Crystal Palace og Swansea nøt en vakker dag, så hvis nezavítali til Selhurst Park, hvor han ble sett trolig den minst attraktive duell denne sesongen, i stor grad på grunn av hovedsakelig gjester som forlater fornøyd. Fabiański hadde tre runder har ikke fått et mål og to solid drift bidro til den andre målløse oppgjøret på rad til Alan Pardew avdelinger.


Eagles fløy inn i kampen med et større ønske om å spille fotball og over tid din holdning fortsatt stresset, men de offensive innsats endte langt tidligere enn han ville ha start spillingen nå Bet365 ønsket hjem. For de fleste gjestene viste Cork, i stedet for fotballferdigheter, men viste sin emosjonelle hysteri. En dermed ikke kunne bli overrasket om spillet etter en halvtime BBC-kommentator Mike Whalley sa: ". Hvis resten av ettermiddagen er å være det samme, jeg kommer hjem" Hvem er definitivt ikke lei, Marouane Chamakh var, som de trakk lagkamerater når urimelig ofte, deres høyre side som om det eksisterte. Faktisk, som en plass i nærheten av sin egen kalk, som har blitt gjort enda 18% av første omgang.

Tre minutter etter bytte sider for å finne et frispark Cabaye Hangeland, overskriften tvunget en god prosedyre Fabian. Dessverre for seere, det var, men bare rop i mørket. Fotbalovější fortsatt hjem til det andre skuddet mellom tre poler fikk opp et kvarter før slutt, selv etter et blokkert forsøk Bamford McArthur, men ballen vinne. Når 89 minutter litt hit og Zaha, kan uventet katastrofe komme hjem, Sigurðssonův frispark i det andre minutt innstillingen, men Hennessey klarte å gå en kjedelig kamp, ​​og førte til en forutsigbar slutt.

Немає коментарів:

Дописати коментар