понеділок, 28 грудня 2015 р.

Everton FC - Stoke City 3:4

Roberto Martinez på pre-match pressekonferanse anslått at seerne kan se frem til en åpen kamp full av sjanser, og det er det er også sant. Allerede første halvår tilbudt et praktfullt skue støtende for alle krydret med tre mål, og etter å ha endret sidene tempo i kampen eller antall mål fortsatt. I en dramatisk slutt endelig besluttet Marko Arnautovic seiers vertene 4: 3.

For å bedre kamp kom Stoke, også kort tid etter sin aktivitet fått en velfortjent belønning gjennombrudd poengsum. En vakker kombinasjon aksjon langs linjen-Bojan Arnautovic Shaqiri endte den sistnevnte tett inn i det åpne målet.

Everton svarte som forventet press og bare seks minutter etter de innledende Tref vertene klarte å sammenligne. Romelu Lukaku perfekt utnyttet dårlig konstruert defensiv linje Stoke og fordi ekstrem-back Erik Pieters i forhold til sine lagkamerater glemt tilbake, kunne belgiske angriper ta på McCarthy pass allerede dypt inne i straffeområdet, noen ubevoktet og behagelig finish.

Excitements foran begge målene neubývalo eller resten av omgangen, men det mest bemerkelsesverdige ved siden pinlig simulere Gerard Deulofeua fortjener Xherdan Shaqiri. I hvert fall inntil pozápasového samtalen forblir tvilsomt om det sveitsiske landslaget etter en lang Bojanov frispark for hjemmeforsvaret virkelig ønsket å avslutte en fantastisk lobbe løpet Howard eller hans Unibet mobil planlagte pass bare gikk lykkelig. Uansett, det var en vakker scoring, og en av kandidatene til mål for sesongen, noe som garanterer Stoke pausen ledelsen 2: første

Tempoet i spillet vedvarte selv etter bytte side og begge lagene blir minnet om flere farlige kryss i området, men uten å lykkes sluttfasen. Dette er imidlertid i sekstifjerde minutters besluttsomt brøt de vanlige frelser Toffees, Romelu Lukaku. Cleverleyho har kommet et kick ut av sin egen halvparten av feltet en spiss Everton fagmessig kjører utdypet på brystet hans, og til tross for press fra den forsvarspiller da helt alene blow Butlandovi ga Jack en sjanse til å gripe inn.

Everton var på det aktuelle tidspunktet, på hesteryggen og i følgende minutter, hadde flere nær omsetningen. Shot lindrende Naismith fortsatt besøker forsvaret klarte i siste øyeblikk tečovat av tre stenger, men annet utmerket kombinasjon evertonských handlingen har sluttet vanstyrte. Lukaku avslappet vinkelrett på venstre side av Barkley, som sendte en bakken ball til sentrum nabíhajícího Deulofeua foran et tomt mål - 3: 2 for Everton! read more: http://sportbet-bonus.com/

Den beste sjansen rystet Stoke så plutselig Steven Naismith utarbeidet Laxness på den delen lille hjem Howard, men den amerikanske målvakten klarte før dotírajícím Arnautovic siste minutt planing å detonere ballen i sikkerhet. Likevel, det var et klart signal om at innenlandske likevel ikke langt fra vunnet. Og ja - i åttiende minutt Arnautovićův førte til et kraftig innlegg fra venstre straffefelt Everton kaos, som brukte de alternative avslutninger Joselu til en suveren høyre hånd og ble re-justert.

Fantastisk kamp som kom til en dramatisk siste ti minutter, der begge lagene gikk ut som hele kampen på hodet med et ønske om å samle alle punkter. Nær han var å vinne en fjerde mål Seamus Coleman, men en mislykket avklaring fra Wollscheida morphed bare ukontrollert blow over.